a
Terkini
21/01/2018, 6:55 am

Najib bincang bina lebih banyak SJKC dengan Liow, Mah

Share With:
Rate This Article
Author

admin@ismaweb.net

Comments
 • Bodoh punya pemimpin melayu, dah berdekad dekad, bangsa CIna biaDAPjjal tak guna ini hanya mahukan segala galanya kepada diri mereka sendiri.

  Melayu semua buka mata dan hati. Inilah pemimpin pemimpin tak guna biadapjjal yang senantiasa melutut kepada bangsa kafir harbi atas nama perpaduan kononnya walaupun hakikatnya mengetahui mereka senantiasa inginkan segala galanya.

  Selagi pemimpin pemimpin Melayu mendapat saham free di dalam syarikat perniagaan Cina selagi itulah tanah Melayu ini dijual kepada mereka. Selagi pemimpin pemimpin Melayu menjadi penjilat tuan tuan Cina mereka selagi itulah negara ini akan dijual.

  Ini bukan hanya berlaku pada pemimpin hipokrit dan bacul UMNO, malah semua pemimpin Melayu mempunyai rakan perniagaan Cina yang memberikan mereka kesenangan dunia dengan menjual hak dan kepentingan masa depan Bumiputra negara.

  Najib, zahid, anwar, mahathir, mat sabu, khalid … kamu semua memalukan bangsa. Nah, inilah suara akar umbi Melayu yang Y.P Y.P seperti korang semua tak pernah NAK dengar tapi hanya sebok mempermainkan sentimen bodoh korang untuk kepentingan diri sendiri. Celaka kamu semua dan pastinya kecelakaan akan menemui kamu.

  21/10/2017

Leave A Comment