Derma Kilat Nadly: Hulurkan bantuan, ringankan beban

Bapa kepada salah seorang ahli Ikatan Muslimin Malaysia New Zealand (ISMA-NZ), Sdr. Mohd Nadly Aizat bin Muhd Nudri telah dimasukkan ke Hospital CCU Putrajaya pada 20 April 2010 kerana masalah buah pinggang (kidney failure). Sdr. Nadly akan pulang ke Malaysia hari ini di atas urusan berkenaan.

Sehubungan dengan itu, pihak ISMA-NZ memohon dan menyeru kepada saudara/saudari sekalian agar menghulurkan bantuan bagi meringankan beban Sdr. Nadly dan keluarganya.

Segala sumbangan boleh disalurkan terus kepada akaun  beliau di;

Account Name: M N A B NUDRI

Bank: The National Bank of New Zealand

Account No: 06-0729-0547633- 00

Ref: DERMA

Kepada sesiapa yang mahu menziarahi ayah beliau atau sebarang bantuan bolehlah menghubungi Nadly di talian +60124861788

Pihak ISMA-NZ juga menyeru saudara/saudari sekalian agar terus mendoakan kemudahan urusan Sdr. Nadly dan keluarganya dan semoga ayah beliau diberi kesembuhan yang berpanjangan.

One thought on “Derma Kilat Nadly: Hulurkan bantuan, ringankan beban

 1. Muhammad ahlam firdaus

  Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan.

  Saya ingin memohon sedikit bantuan kewangan bg membantu saya.saya muhammad ahlam firdaus seorang mahasiswa yg skrg sedang melanjut kan pengajian saya di Indonesia dlam bidang syariah

  Saya tidak menerima mana2 tajaan,biasiswa mahupun pinjaman,hanya tajaan dari kedua orgtua saya,mereka tidak la berpendapatan tinggi.ayah saya hanya la bekerja sebagai jaga keselamatan di kilang,manakalah ibu saya suri rumah yg menanggung saya dan adik2 sy yg masih di bangku sekolah.sy mempunyai 8 adik beradik dan skrg tinggal 7 kerana abg saya batu shj pergi menghadap ilahi akibat kanser tulang tahap 4.

  Jadi,sy amat2 lah memerlukan bantuan dari pihak tuan utk membantu saya,jika pihak tuan memberi bantuan dlam bentuk pinjaman sekali pun sy sudi membayar nya semula.

  Sekian wasalam.
  Whatsapp:0196135660

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *